ff een korte update
Door: IreneTijs
Blijf op de hoogte en volg Irene
26 Februari 2012 | Nepal, Kathmandu
Het is pas 5 dagen geleden dat ik jullie allen verliet om het mooie Nepal op te zoeken, maar er is alweer zo ontzettend maar helaas heb ik niet meer tijd dan alleen een korte update.
De afgelopen dagen heb ik doorgebracht in de hoofdstad en me daar heerlijk toerisch gedragen. Ik heb een boek gekocht en ben de hoogtepunten van de stad maar eens gaan opzoeken. Het nieuwe paleis, het oude paleis, allerlei tempels, het hindu gebied met 108 tempels (daarover volgt nog een erg indrukwekkend verhaal, maar nu heb ik helaas niet zo veel typtijd). en ben ik naar een tempel geweest aan de rand van stad. Deze lag wat hoger waardoor ik een super uitzicht had over de stad! Echt super gaaf.
Maar waarom ik toch ff kort update is: Ik vertrek morgen voor 12 dagen naar de Himalay! Deze ga ik proberen te beklimmen tot 5554 meter.
Tot over 12 dagen!!
26 Februari 2012 - 14:04
Simone:
koud!!
succccccce -
26 Februari 2012 - 16:45
Daan & Marion:
Heey Irene,
gister op de verjaardag van Gerda je moeder gesproken, ze vertelde van je blog. Leuk om te lezen! Het eerste avontuur is zekers spannend, rare russen! Heel erg veel plezier en geniet van de wandel/klimtocht.
Groet vanuit Enschede -
Laura:
wow! ontzettend gaaf! xx -
28 Februari 2012 - 09:13
Marian:
Zo dat is een hele beklimming, heel veel succes en veel plezier, geniet ervan!!!! -
29 Februari 2012 - 20:11
Yvonne Bos:
Hoi Irene, ik heb vanmorgen de link via Ivo gekregen en mijn naam links onder ingevuld zodat ik je berichtjes krijg. Heel veel plezier daar.