Bijna, bijna, bijna vertrek ik! - Reisverslag uit Wijhe, Nederland van Irene Tijs - WaarBenJij.nu Bijna, bijna, bijna vertrek ik! - Reisverslag uit Wijhe, Nederland van Irene Tijs - WaarBenJij.nu

Bijna, bijna, bijna vertrek ik!

Door: IreneTijs

Blijf op de hoogte en volg Irene

21 Februari 2012 | Nederland, Wijhe

Morgen rond deze tijd sta ik in de startblokken om te vertrekken naar Nepal. Het lijkt allemaal erg snel te gaan voor sommigen maar het idee speelt natuurlijk al een hele tijd. Toen de fysiotherapeut vorige week de magische woorden uitsprak: 'tja genezen is het niet maar het gaat wel de goede kant op' interpreteerde ik dat als: tijd om te gaan! Dus het internet werd afgespeurd naar een schappelijk ticket en de tas volgepropt.

Morgen vlieg ik om om 13:00 uur naar Moskou om vervolgens naar Delhi te vliegen en daar 8 uur te wachten om vervolgens naar Kathmandu te vliegen.

En wat dan... dat zien we dan wel weer.....

• 21 Februari 2012 - 11:43

Simone:

Veel plezier lieve zus!!

• 21 Februari 2012 - 11:51

Laura:

Heeeeeel veel plezier in Nepal!!! Goede reis en ik ben benieuwd naar alle foto's en verhalen! xx

• 21 Februari 2012 - 11:57

Anouk Olijve:

Wauw!! Heel gaaf! Geniet er van! x Anouk

• 21 Februari 2012 - 12:23

Paulien:

Ireen, Super veel plezier.. Ik ben benieuwd wat het je allemaal gaat brengen en wat voor moois je van de wereld gaat zien!
    Geniet ervan!!

• 21 Februari 2012 - 13:15

Anke:

Meis, heel veel plezier!! Maar dat komt goed!!!
    Nu is deze site wel erg van belang, aangezien niemand hoe je reis zal gaan verlopen....
    Hoop hem vaak te mogen openen!

Enjoy!!! Liefs..XXXX

• 21 Februari 2012 - 15:02

Lieke:

Spannend!!!! maar vooral super leuk natuurlijk! Heel erg veel plezier! maak er een goede tijd van! Heb je al enig idee wanneer je terug komt? Ik ga er maar vanuit dat we op de zwarte cross wel weer een biertje kunnen drinken!
    Geniet, geniet, geniet!!!

xx Lieke

• 21 Februari 2012 - 15:03

Jetske:

Wiehoooooe!!!! Finally!! Ga d'r voor madam!!! Fly away, fly away en maak 't mee!! En hou 'm bij he, dit blog, voor de immer nieuwsgierige achterblijvers :) Liefs!